Συνεργείο Αυτοκινήτων

Σκοπός του προγράμματος είναι η διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών ενός τυπικού συνεργείου αυτοκινήτων.

Μεταξύ άλλων ο χρήστης του προγράμματος μπορεί:

  • Να εισάγει και να επεξεργάζεται τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών του συνεργείου.
  • Να εισάγει στοιχεία των αυτοκινήτων των πελατών, όπως αριθμός πινακίδας, μάρκα, μοντέλο, χρώμα, κυβισμός, πλαίσιο, κινητήρας κλπ.
  • Να ορίσει και να παρακολουθεί προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά, π.χ. ημερομηνία επόμενου service, ημερομηνία επόμενου ελέγχου ΚΤΕΟ κλπ. Στις περιπτώσεις όπου πλησιάζει χρονικά η ημερομηνία για κάποια προγραμματισμένη εργασία συντήρησης, τότε αυτή εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα, ως ειδοποίηση προς το χρήστη ώστε να ενημερώνει σχετικά τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
  • Να εισάγει επιμέρους εργασίες για κάθε ένα από τα αυτοκίνητα, με λεπτομέρειες όπως περιγραφή των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, τη θερμοκρασία του αντιψυκτικού, το ποσό της χρέωσης, τους αριθμούς τιμολογίου και απόδειξης κλπ.
  • Να κάνει αναζητήσεις σε όλη τη βάση δεδομένων του προγράμματος με κριτήρια όπως αριθμός πινακίδας, ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν, τηλέφωνα και διευθύνσεις πελατών κ.ά.

Αν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα και θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να λάβετε τη δοκιμαστική έκδοσή του, μπορείτε να στείλετε email με το ονοματεπώνυμό σας στη διεύθυνση info@xaaosfund.gr.