Συνεργείο Αυτοκινήτων

Το πρόγραμμα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών ενός τυπικού συνεργείου αυτοκινήτων.

Οι βασικές λειτουργίες του προγράμματος είναι οι εξής:

  • Καταχώρηση των στοιχείων επικοινωνίας των πελατών του συνεργείου.
  • Καταχώρηση και επεξεργασία των στοιχείων των αυτοκινήτων των πελατών, όπως αριθμός πινακίδας, μάρκα, μοντέλο, χρώμα, κυβισμός, πλαίσιο, κινητήρας κλπ.
  • Ορισμός και παρακολούθηση προγραμματισμένων εργασιών για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά, π.χ. ημερομηνία επόμενου service, ημερομηνία επόμενης αλλαγής αντιψυκτικού, υγρού φρένων κλπ. Στις περιπτώσεις όπου πλησιάζει χρονικά η ημερομηνία για κάποια προγραμματισμένη εργασία συντήρησης, τότε αυτή εμφανίζεται με πράσινο χρώμα ώστε να γίνει η σχετική ενημέρωση προς τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
  • Εισαγωγή επιμέρους εργασιών για κάθε ένα από τα αυτοκίνητα, με λεπτομέρειες όπως περιγραφή των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, θερμοκρασία του αντιψυκτικού, ποσό χρέωσης, αριθμοί τιμολογίου – απόδειξης κλπ.
  • Συνοπτική παρακολούθηση χρεωστικών υπολοίπων και πληρωμών των πελατών.
  • Αναζήτηση στα δεδομένα του προγράμματος με κριτήρια όπως αριθμός πινακίδας, ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν, τηλέφωνα και διευθύνσεις πελατών κλπ.
  • Δυνατότητα εκτύπωσης εργασιών για καλύτερη ενημέρωση των πελατών.

Δείτε επίσης τις σύντομες οδηγίες χρήσης του προγράμματος.

Χρήση του προγράμματος

Το πρόγραμμα «τρέχει» σε Windows και παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής του. Για να το λάβετε στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας και την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ» στη διεύθυνση info@xaaosfund.gr.

Screenshots προγράμματος

car1 ca2

car3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.